Autoværksted i Frederiksværk

Hos HT-Biler er vi løbende på kurser samt efteruddannelse og er derfor altid up-to-date med den seneste teknologi og værktøj til de nyeste bilmærker- og modeller. Vi lægger vægt på et tæt og godt samarbejde med dig og din bil. Vi tager os naturligvis af din bil, hvad enten der er fabriksgaranti på den eller ej. For os er tillid mellem ejer og mekaniker vigtigt ved enhver bilreparation.

  Autoværksted i Frederiksværk
  service-autoservice

  Service med fabriksgaranti

  Vi udfører service efter servicebogen til nye eller nyere biler mellem 0-8 år.

  Servicen udføres efter bilfabrikkernes egne forskrifter og skal der udskiftes reservedele, så bruger vi udelukkende originale eller godkendte dele.´Du beholder 100% fabriksgaranti, da arbejdet udføres efter bilfabrikkens foreskrifter.

  service-autoservice

  Serviceeftersyn af bil

  Selvom din bil er ældre end 7-8 år er det stadig vigtigt at servicere den og udskifte olie, oliefilter og løbende få kontrolleret bilen for fejl og mangler.

  Har din bil mistet fabriksgarantien er det stadig vigtigt at få den serviceret efter foreskrifterne, det optimerer bilens levetid og hindrer fejl og problemer.

  service-olie

  Olieskift

  På en moderne bil er det yderst vigtigt at der bliver brugt den rigtige motorolie som opfylder bilfabrikantens krav, især på biler med partikelfilter. Hos HT Biler bruger vi udelukkende motorolie fra Eurol, som er en af verdens bedste producenter af motorolie.

  service-daekskifte

  Dækskift

  HT Biler tilbyder udskiftning af dæk. Trænger din bil til nye dæk giver vi altid et godt tilbud nye dæk.

  service-4-hjuls-udmaaling

  4 hjulsudmåling og sporing

  Her er der virkelig penge at spare! Det er vigtigt at dit styretøj er korrekt udmålt. En forkert sporing forøger dit brændstofforbrug og giver større slid på din dæk og forkorter derved dine dæks levetid. HT Biler kontrollerer gerne dit styretøj.

  service-aircon

  Aircondition service

  Alle aircondition- og klimaanlæg taber kølemidlet med tiden, så køleevnen forsvinder. De fleste bilfabrikanter og HT Biler anbefaler at du får efterset dit anlæg hver 2 år for at opretholde optimal holdbarhed og optimal køleeffekt. Hvis du ikke vedligeholder dit airconditionanlæg risikere du dyrere reparationer af anlægget, hellere forebyg end at helbrede.

  service-gearkasse

  Olieskift gearkasse

  Forlæng bilens levetid med olieskift i gearkassen. Olien smører gearkassen og søger for at din bil kan skifte gear problemfrit. Det anbefales at skifte olie ved minimum 60.000 km.

  service-tandrem

  Tandremsskift

  En motor bliver drevet af enten en tandrem eller en kæde. Hvis din motor har tandrem er det vigtigt at du overholder udskiftningsintervallet, da du ellers vil kunne risikere en større motorreparation. Udskiftningsintervallet er forskelligt fra bil til bil. Hos HT Biler har vi professionelt værktøj til udskiftning af din tandrem.

  Et professionelt autoværksted

  Hos HT-biler kan du finde veluddannede teknikere og mekanikere, som holder sig opdateret med hensyn til den teknologiske udvikling inden for bilbranchen. Vi har stor fokus på at efteruddanne vores medarbejdere. Derfor har vi de nødvendige certificeringer, som sikrer, at du med vores service kan beholde fabriksgarantien på din bil. Det er noget, du kan forvente af os, fordi vi er et professionelt autoværksted.

  Fordi vi servicerer de nyeste bilmodeller, er vi også i konstant udvikling. Det kræver særligt udstyr at servicere og reparere bilmodeller med den seneste teknologi. Derfor råder vi over en lang række maskiner og testsystemer til fejlsøgning, som sætter os i stand til at udføre serviceeftersyn efter bilproducentens forskrifter. Vi kan også hjælpe dig med at forebygge store reparationer ved at være på forkant med eventuelle faresignaler.

  Som du ved, er det ikke lige meget, hvilket autoværksted man vælger. Måske kender du nogle kedelige historier om mekanikere, som ikke udfører deres opgaver godt nok. Det er der desværre mange af. Hos os har vi stort fokus på gennemsigtighed. Når din bil skal til service hos os, bliver du informeret om prisen. Hvis vi undervejs opdager nogle forhold, der kræver opmærksomhed, så ringer vi til dig. På den måde har du mulighed for at træffe en fornuftig beslutning. Det er en del af vores glimrende service. Samtidig prioriterer vi god kommunikation højt. Derfor behøver du ikke at bekymrer dig om regningen, fordi du på forhånd ved, hvad du kan forvente.

  Vi har en professionel tilgang til alle vores opgaver. Det gør sig gældende både for store reparationer og mindre krævende serviceeftersyn. Vi har stort engagement og er meget opmærksomme på detaljer. Du kan trygt overlade din bil til os. Vi sørger for, at din får den bedste behandling. Vi er meget effektive, fordi vi arbejder hurtigt uden at gå på kompromis med den kvalitet, du har krav på.