Værksted i Frederiksværk – HT-Biler

HT BILER APS TILBYDER EN SIKKER LØSNING

Som Teknicar værksted er vi løbende på kurser samt efteruddannelse og er derfor altid up-to-date med den seneste teknologi og værktøj til de nyeste bilmærker- og modeller. Vi lægger vægt på et tæt og godt samarbejde med dig og din bil. Vi tager os naturligvis af din bil, hvad enten der er fabriksgaranti på den eller ej. For os er tillid mellem ejer og mekaniker vigtigt ved enhver bilreparation.

Vores værksted i Frederiksværk tilbyder bl.a. følgende services

Aircondition service

Aircondition service

Alle aircondition- og klimaanlæg taber kølemidlet med tiden, så køleevnen forsvinder. De fleste bilfabrikanter og HT Biler anbefaler at du får efterset dit anlæg hver 2 år for at opretholde optimal holdbarhed og optimal køleeffekt. Hvis du ikke vedligeholder dit airconditionanlæg risikere du dyrere reparationer af anlægget, hellere forebyg end at helbrede.
Tandremsskift

Tandremsskift

En motor bliver drevet af enten en tandrem eller en kæde. Hvis din motor har tandrem er det vigtigt at du overholder udskiftningsintervallet, da du ellers vil kunne risikere en større motorreparation. Udskiftningsintervallet er forskelligt fra bil til bil. Hos HT Biler har vi professionelt værktøj til udskiftning af din tandrem. Kontakt HT Biler for at høre om netop din bil.

Dækskift- og opbevaring

Dækskift- og opbevaring

HT Biler tilbyder at opbevare dine hjul/dæk og skifte dem rundt forår og efterår. Vi opbevarer dækkene i den korrekte temperatur og den korrekte måde. Trænger din bil til nye dæk giver vi altid et godt tilbud nye dæk.
4 hjulsudmåling og sporing

4 hjulsudmåling og sporing

Her er der virkelig penge at spare! Det er vigtigt at dit styretøj er korrekt udmålt. En forkert sporing forøger dit brændstofforbrug og giver større slid på din dæk og forkorter derved dine dæks levetid. HT Biler kontrollerer gerne dit styretøj.

Olieskift

Olieskift

På en moderne bil er det yderst vigtigt at der bliver brugt den rigtige motorolie som opfylder bilfabrikantens krav, især på biler med partikelfilter. Hos HT Biler bruger vi udelukkende motorolie fra Valvoline, som er en af verdens bedste producenter af motorolie.
Serviceeftersyn

Serviceeftersyn

Vælg mellem 3 forskellige serviceeftersyn. Vores autoservice er tilpasset dine behov. QuickService1 er et grundlæggende eftersyn af din bil. QuickService2 indeholder flere tjekpunkter og vi skiller bremserne ad og renser dem og tager en kort prøvetur.
Ring nu
Find vej