Brugte biler

HT-Biler har eksisteret siden 5. januar 2005, hvor vi har handlet alle slags biler engros, og har omsat ca. 600 brugte biler årligt. Selv mener vi at det skyldes, at vi altid giver kvalificeret rådgivning og vores biler lever op til kundernes forventninger, desuden tåler vores priser sammenligning. I dag beskæftiger firmaet sig udelukkende med køb og salg af nye og brugte biler af høj kvalitet indenfor alle mærker.
HT-biler står parat med ekspertviden til at hjælpe dig med det rette bilkøb. Vi tilbyder person og varebiler til alle - privat og erhverv. Har vi ikke det du søger, gør vi gerne en stor indsats for at fremskaffe bilen til lige netop dig, gennem vores store og veletablerede forhandler-netværk.
Ring til os for aftale og information.

Har vi ikke din ønskebil på lager, er vi gerne behjælpelig med at skaffe den gennem vores store netværk i ind- og udland. Vi hjælper hvert år rigtigt mange af vores kunder med at finde den rigtige til den rigtige pris.

Alle vores salgsbiler er nøje udvalgte og gennemgået på eget værksted for fejl og mangler inden de bliver sat til salg. Vi handler aldrig med trafikskadet biler.
HT Biler er medlem af DBFU der giver forbrugeren en god tryghed og et sikkert bilkøb se mere under ”garanti”

Vi er altid parat til at købe nyere brugte biler, hvis bilen er i orden. Vi køber IKKE trafikskadede biler. Kontakt os for at få en fair pris på din bil.
En garanti er en ydelse, som gives individuelt på det enkelte køretøj, af den enkelte forhandler. Garantien dækker i den aftalte periode, med den anførte % sats og kan betragtes som en udvidelse af købelovens reklamationsret. Læs mere om vores garanti
HT-Biler omsætter hvert år ca. 400 biler. Vi er medlem af DBFU. Det er din sikkerhed for en ordentlig handel og efterfølgende garanti på din bil. Læs mere om din garanti hos HT-Biler.

Aktuelle biler til salg hos HT-Biler

Aktuelle biler til salg hos HT-Biler

Vi er specialister i at finde den rette bil til dig!

Alle biler bliver inden salg gennemgået for fejl på lift på vores eget værksted inden de sættes til salg.
Ring nu
Find vej