VI HAR DAG TIL DAG LEVERING.

Hos HT Biler ApS har vi en masse el scootere, og vi tager gerne din bil i bytte. Vi servicerer kun el scootere og almindelig scootere der er købt hos HT Biler ApS.
Vi tilbyder fremvisning hos dig og gratis levering i en radius af 30 km.

INDBEGRÆBET AF KØREGLÆDE
L4B er indbegrebet af køreglæde på første klasse. Stellet er fuldt affjedret, hvilket sikrer høj stabilitet ved al slags kørsel. Med en venderadius på bare 139 cm, en tophastighed på op til 15 km/t og en rækkevidde på op til ca. 40 km på en opladning, kommer du langt omkring på denne el-scooter. Måtten i bunden er skridsikker og bag­hjulene har anti-tippe-funktion.

Pris: 28.995,-

INBEGREBET AF KØREGLÆDE
L4B Maxi er en stor scooter og derved indbegrebet af køreglæde på første klasse. Tophastigheden er 15 km/t og med de store 100AH batterier får du ydermere en rækkevidde på op til ca. 50 km. Du kommer langt omkring på denne el-scooter som er godt udstyret med udstyrtrinløst justerbart styr, fodskærm, kopholder, 2xUSB ladestik og stort åbent handskerum

Pris: 39.995,-

SÅ KØRE DET
EasyGO M4C er en solid all-round el-scooter med masser af komfort og sikkerhed. M4C leveres med horn, for- og baglygte, blinklys, sidereflekser og 2 sidespejle. Baghjulene har anti-tippe funktion. Varekurv, sidespejle samt komfortsæde er standardudstyr.

Pris: 23.995,-

KRÆFTER TIL DE LANGE TURE
Den 3-hjulede EasyGO L3B er en kraftig el-scooter med over­bevisende kræfter til de lange ture. El-scooterens stel er affjedret bagtil, hvilket gør den velegnet til udendørs kørsel i ujævnt terræn, på stier og på brosten. Justerbart komfortsæde med nakkestøtte og armlæn gør køreturen til en behagelig oplevelse.

Pris: 25.995,-

KØREKOMFORT HELT I TOP
EasyGO M3C er en kompakt el-scooter, der giver kørekomfort helt i top. Med sine 3 hjul og lille venderadius er EasyGO M3C ideel til kørsel i nærområdet samt i butikker og indkøbscentre. Tophastigheden er op til 13 km/t.

Pris: 20.995,-

MASSER AF KØREKOMFORT
Den 3-hjulede EasyGO M3Bjr er en lille smart el-scooter, der byder på masser af kørekomfort og praktiske funktioner. Med sine 3 hjul og lille venderadius er den ideel til kørsel i nærområdet samt i butikker og indkøbscentre.

Pris: 14.995,-

KOMPAKT OG STABIL
Søger du en kompakt og stabil 4-hjulet el-scooter, så er M4Bjr svaret. Den har en lille venderadius og kommer nemt og stabilt rundt i butikker og indkøbscentre. Justerbar hastighed på op til 10 km/t. EasyGO M4Bjr leveres med deltastyr, som lader dig betjene køretøjet med ganske få kræfter.

Pris: 18.995,-

LILLE EL-SCOOTER MED STORE FORDELE
Med en egenvægt på blot 43 kg, er den 3-hjulede EasyGO S3B blandt markedets mindste. Den er derfor ideel til indendørs kørsel samt til korte ture rundt i nabolaget. Skal du på længere ture i bil, bus, fly eller andet, er den nem at skille ad i fire dele – uden brug af værktøj. EasyGO S3B har en venderadius på kun 110 cm og kan køre op til ca. 15 km på en opladning.

Pris: 10.995,-

Hos HT-Biler får du lokal og god service