Sikkerhed for dig og din bil

Få ny servicegaranti på din brugte bil

Et serviceabonnement - også kendt som en serviceaftale - er for dig, der foretrækker tryghed i hverdagen, enkle løsninger og et nemt overblik over dine omkostninger til bilen. Tegner du et serviceabonnement hos HT-Biler, er du sikker på, at du og din bil bliver mødt af uddannede specialister med lang erfaring. Med et serviceabonnement hos HT-Biler går du, din økonomi og din bil derfor en tryg fremtid i møde.

Dækskift & dækopbevaring

HT Biler tilbyder at opbevare dine hjul/dæk og skifte dem rundt forår og efterår. Vi opbevarer dækkene i den korrekte temperatur og den korrekte måde. Trænger din bil til nye dæk giver vi altid et godt tilbud nye dæk.

Udskiftning af pærer

Udskiftning af pærer mellem serviceeftersyn.

Udskiftning af viskerblade

Udskiftning af viskerblade mellem serviceeftersyn.

Opfyldning af olie & væsker

Opfyldning af motorolie, AdBlue, køler- og sprinklervæske mellem serviceeftersyn

Sikkerhedskontrol

Bremser, lys, styretøj, forrude, sprinklersystem, dækmønster, støddæmpere mv.

Reparationer og/eller udskiftning af sliddele

Reparationer som er nødvendige for, at bilen fungerer drift- og trafiksikkert, herunder udskiftning af udtjente sliddele så som bremser, styretøjsdele, kobling mv.

Service og mekanisk vedligehold af bilen

Servicering og vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte.
Nyt år – ny servicegaranti på din gamle bil

Få ro i din “brugtbil”-sjæl og på bilbudgettet med en serviceaftale – så kender du prisen på forhånd. Hos os HT-Biler regner vi sammen med dig hvad en månedlig ydelse koster, for at du får budgetsikkerhed og altid en vel-serviceret bil.

Når du tegner en serviceaftale hos HT-Biler, sikrer du også at det er professionelle og højtuddannede mekanikere der udføre din service.

Du bliver positivt overrasket over hvor let regnestykket kan gå op til din fordel, og så har du samtidig en sikring mod dyre og uforudsete omkostninger.

Derfor skal du have en serviceaftale hos HT-Biler:

  • Budgetsikkerhed
  • Altid en vel-serviceret bil
  • Udført at professionelle og højtuddannede mekanikere
  • Ingen dyre og uforudsete omkostninger
  • EN MEGET BEDRE GENSALGSVÆRDI

Kig forbi HT-Biler og hør mere om servicegaranti

Ring eller kom forbi til en uforpligtende snak om muligheden for at tegne en serviceaftale på din gamle bil. Du kan altid hører om muligheden – det er helt gratis.

Vi er på telefon 3841 8418

Eller på Undalsvej 4 i Frederiksværk.

HT-Biler omsætter hvert år ca. 400 biler. Vi er medlem af DBFU. Det er din sikkerhed for en ordentlig handel og efterfølgende garanti på din bil.

Det siger vores kunder

Hos HT-Biler får du lokal og god service

Tårnhøj service og behagelige mennesker�
Jakob Skriver
Jakob Skriver
12:23 20 Jul 17
En trofast og ærlig forhandler i byen.Henning er i sin personlighed nærværende og tilstede i kommunikationen. En virksomhed der forstår begrebet "ordentlighed".Mvh. T.Toader
Trajan Toader
Trajan Toader
08:46 25 Oct 14
Har 2 gange handlet bil hos HT - biler , god service
Super god service, samt meget imødekommende (Rasmus). Vi skal hente vores nye bil allerede to dage efter køb, nyserviceret og nysynet.
Casper Simonsen
Casper Simonsen
16:16 05 May 18
Var på udkig efter en fabriksny bil, Rasmus lavede et stort stykke arbejde med at samle oplysninger sammen om mulige modeller. Da modellen var besluttet sørgede han for at finde bilen til den bedste pris, hvilket sparede mig for at skulle besøge adskillige forhandlere. Hele vejen igennem god service, også efter handlen. Tak for handlen endnu en gang �
Ole B Schrøder
Ole B Schrøder
09:34 19 Aug 16
Testede HT-Biler med et olieskifte på min automatgearkasse (som BMW foreskriver ikke er nødvendigt) motor kørt 180t. Rasmus beskrev forløbet og dokumenterede med før/under og efterbilleder af meget sort olie. Gearkassen skifter væsentlig bedre/blødere nu. Fair priser og super behandling. Kan varmt anbefale HT-Biler og Rasmus!
Mikkel Elgstrøm
Mikkel Elgstrøm
19:15 07 Feb 17
Perfekt sted for en førstegangs ny-bil-køber. Grundig vejledning og god service. Kan kun anbefales
Altid utrolig god service og gode priser! Yder lige det ekstra i forhold til andre steder. Har nu brugt HT biler x flere og kan varmt anbefale dem.
Charlotte Maigaard
Charlotte Maigaard
04:20 18 Apr 17
Tak for god og reel service til konkurrencedygtige priser! Kommer helt sikkert igen næste gang min bil fejler noget! 🙂
Frederik Rathje
Frederik Rathje
21:47 25 Jan 17
Fantastisk service og vejledning.Man føler virkelig at de gør alt for at hjælpe og sætte sig ind i kundens behov og ønsker. Jeg vil helt klart anbefale dem til venner og bekendte 🙂