Finansiering & leasing
med eller uden udbetaling

HT Biler ApS tilbyder finansiering gennem landets førende finansieringsselskaber, både Jyske Finans og Santander Consumer Bank, der er flere muligheder for at tilpasse din finansiering så den passer netop til dig og din økonomi.

Du kan under alle biler i vores database lave et tilpasset låneforslag på den konkrete bil, tilpasset dit behov og ansøge direkte fra siden her.

Traditionel købekontrakt med minimum 20% udbetaling (minimum kr. 20.000,-), du bestemmer om det skal være fast eller variabel rente, løbetid op til 96 mdr.

Lån uden sikkerhed er et lån uden krav til udbetaling med en løbetid op til 96 mdr, der tilbydes kun variabel rente på denne type lån.

HT Biler ApS tilbyder erhvervsleasing gennem Spar Nord Leasing på alle typer erhvervsbiler, vi skaffe gerne din fabriksny erhvervsbil hjem gennem vores netværk.

Kontakt os gerne, så hjælpe vi dig med at finde den rette løsning der passer bedst til dig.

Du er sikkert nået frem til den beslutning, at du har brug for en bil. Hvis du allerede har bil og oplever, at din nuværende bil er blevet dyrere i drift, så kan det være en god idé, at man begynder at overveje at skifte den ud. Men det kan også være, at det, du har brug for, er en pendlerbil. Måske har du fundet et bedre job, der ligger længere væk fra din bopæl. Så giver det god mening, at du skaffer dig en økonomisk bil. Der kan altså være mange grunde til at købe en ny eller brugt bil.

 

Når du har gjort op med dig selv, hvad for en bil, du kunne tænke dig, kan du her på siden finde frem til en model, der dækker dine behov. Hvis du har brug for finansiering af bilkøb, så tilbyder HT-Biler attraktiv og billig bil finansiering. Hvis du vil have den billigste bil finansiering på markedet, så er du velkommen til at kigge på de låneforslag, som alle vores biler er forsynet med. Uanset om du efterspørger lån til brugt bil eller finansiering af ny bil kan vi altid hjælpe dig.

Hvis du er interesseret i leasing af erhvervsbiler, vil det gælde dig at vide, at vi tilbyder erhvervsleasing gennem Spar Nord Leasing. Vi skaffer gerne dine nye firmabiler hjem.

Når det gælder finansiering af bil, så bliver folk overrasket over at konstatere, at det kan være billigere at oprette billån gennem bilforhandleren end gennem deres bank. Det er sådan, fordi bilforhandleren kan tilbyde bedre vilkår på grund af fordelagtige aftaler med finansieringsselskaber. Det er også tilfældet med HT-Biler. Vi har nogle attraktive aftaler med Jyske Finans og Santander Consumer Bank, som er nogle af Danmarks førende finansieringsselskaber. Det kommer dig som bilkøber til gode. Så hvis du kunne tænke dig ny bil finansiering eller billån til en brugt bil, er det en god idé, at du kontakter os. Det har aldrig været nemmere at oprette et fordelagtigt billån.

Finansiering af bil hos os kunne ikke være nemmere. Uanset om du vælger et billån med eller uden udbetaling, så tilbyder vi en løbetid på op til 96 måneder. Det siger sig selv, at det gør, at de månedlige ydelser er til at betale.

Hos os kan du vælge en låntype, der hedder 0. kr. i udbetaling eller en låntype, der hedder 20 % i udbetaling. Det drejer sig om de to mest almindelige låntyper på markedet. Når du vælger et lån uden sikkerhed, så behøver du ikke at lægge pengene på bordet her og nu. Det giver mere luft i budgettet, fordi du ikke behøver at skaffe penge til udbetaling. På den anden side kan du vælge finansiering af bil, hvor du lægger 20 % af bilens pris i udbetaling. Det er rigtigt nok, at det kræver, at man bruger af sin opsparing, men så har man mulighed for at bestemme, om man foretrækker, at lånet skal være med fast eller variabel rente.

Det siger vores kunder

Hos HT-Biler får du lokal og god service