Finansiering & leasing

HT Biler ApS tilbyder finansiering og leasing gennem landets førende selskab Santander Consumer Bank, der er flere muligheder for at at tilpasse din finansiering så den passer netop til dig og din økonomi.

Traditionel købekontrakt med minimum 20% udbetaling (minimum kr. 20.000,-), du bestemmer om det skal være fast eller variabel rente, løbetid op til 96 mdr.

Blancolån er et lån uden krav til udbetaling med en løbetid op til 96 mdr, der tilbydes kun variabel rente på denne type lån.

I forbindelse med finansiering af din nye bil, har du mulighed for at tegne én Safe forsikring, der dækker din ydelse i forbindelse med arbejdsløshed, sygdom og død.

HT Biler ApS tilbyder erhvervsleasing på alle typer erhvervsbiler, vi skaffe gerne din fabriksny erhvervsbil hjem gennem vores netværk.

Kontakt os gerne, så hjælpe vi dig med at finde den rette løsning der passer bedst til dig.

Det siger vores kunder

Hos HT-Biler får du lokal og god service

Tror da ikke jeg kunne finde på at handle bil andre steder. ALTID god behandling og har de ikke lige den bil man går efter, så skaffer de den�
Kristine Bang
Kristine Bang
16:51 24 May 17
Fik rigtig god hjælp da teknikken drillede i min Opel. Tak for hurtig assistance og kompetent hjælp. Prisen var ganske rimelig. Flinke fyre.
Andreas Louis Thorsson
Andreas Louis Thorsson
17:10 22 Oct 16
Rigtig godt servis med rimelig pris. Kan anbefale HT-Biler !!!!!!!
Lukas Kaminski
Lukas Kaminski
11:19 02 May 17
Altid utrolig god service og gode priser! Yder lige det ekstra i forhold til andre steder. Har nu brugt HT biler x flere og kan varmt anbefale dem.
Tårnhøj service og behagelige mennesker�
Jakob Skriver
Jakob Skriver
12:23 20 Jul 17
Jeg kan kun på varmeste anbefale HT-biler. Jeg har handlet bil hos dem og service kommunikation og vejledning undervejs af Henning har været fremragende. Der har ikke kunne sættes en finger på noget som helst.Desværre har der med bilen meldt sig et problem som hverken HT-biler eller jeg hhavde en chance for at være forberedt på. Men også dette er håndteret super flot.Kæmpe skulder klap til Henning, Rasmus og resten af slænget hos HT-biler, i får mine bedste anbefalinger 🙂
Stedet hvor jeg har valgt at købe min bil og som jeg ikke fortryder. Super betjening og altid friske folk 👍🏻
Lars Andersen
Lars Andersen
09:40 31 Aug 19
Fantastisk service, kan varmt anbefale Ht-Biler og Rasmus 🙂 Er super glad for min bil, så tusind tak for handlen.
Mette Bramsbye
Mette Bramsbye
17:54 07 Jun 17
Perfekt sted for en førstegangs ny-bil-køber. Grundig vejledning og god service. Kan kun anbefales
Super god service, samt meget imødekommende (Rasmus). Vi skal hente vores nye bil allerede to dage efter køb, nyserviceret og nysynet.
Casper Simonsen
Casper Simonsen
16:16 05 May 18