Finansiering & leasing

HT Biler ApS tilbyder finansiering og leasing gennem landets førende selskab Santander Consumer Bank, der er flere muligheder for at at tilpasse din finansiering så den passer netop til dig og din økonomi.

Traditionel købekontrakt med minimum 20% udbetaling (minimum kr. 20.000,-), du bestemmer om det skal være fast eller variabel rente, løbetid op til 96 mdr.

Blancolån er et lån uden krav til udbetaling med en løbetid op til 96 mdr, der tilbydes kun variabel rente på denne type lån.

I forbindelse med finansiering af din nye bil, har du mulighed for at tegne én Safe forsikring, der dækker din ydelse i forbindelse med arbejdsløshed, sygdom og død.

HT Biler ApS tilbyder erhvervsleasing på alle typer erhvervsbiler, vi skaffe gerne din fabriksny erhvervsbil hjem gennem vores netværk.

Kontakt os gerne, så hjælpe vi dig med at finde den rette løsning der passer bedst til dig.

Det siger vores kunder

Hos HT-Biler får du lokal og god service

Tårnhøj service og behagelige mennesker�
Jakob Skriver
Jakob Skriver
12:23 20 Jul 17
En trofast og ærlig forhandler i byen.Henning er i sin personlighed nærværende og tilstede i kommunikationen. En virksomhed der forstår begrebet "ordentlighed".Mvh. T.Toader
Trajan Toader
Trajan Toader
08:46 25 Oct 14
Har 2 gange handlet bil hos HT - biler , god service
Super god service, samt meget imødekommende (Rasmus). Vi skal hente vores nye bil allerede to dage efter køb, nyserviceret og nysynet.
Casper Simonsen
Casper Simonsen
16:16 05 May 18
Var på udkig efter en fabriksny bil, Rasmus lavede et stort stykke arbejde med at samle oplysninger sammen om mulige modeller. Da modellen var besluttet sørgede han for at finde bilen til den bedste pris, hvilket sparede mig for at skulle besøge adskillige forhandlere. Hele vejen igennem god service, også efter handlen. Tak for handlen endnu en gang �
Ole B Schrøder
Ole B Schrøder
09:34 19 Aug 16
Testede HT-Biler med et olieskifte på min automatgearkasse (som BMW foreskriver ikke er nødvendigt) motor kørt 180t. Rasmus beskrev forløbet og dokumenterede med før/under og efterbilleder af meget sort olie. Gearkassen skifter væsentlig bedre/blødere nu. Fair priser og super behandling. Kan varmt anbefale HT-Biler og Rasmus!
Mikkel Elgstrøm
Mikkel Elgstrøm
19:15 07 Feb 17
Perfekt sted for en førstegangs ny-bil-køber. Grundig vejledning og god service. Kan kun anbefales
Altid utrolig god service og gode priser! Yder lige det ekstra i forhold til andre steder. Har nu brugt HT biler x flere og kan varmt anbefale dem.
Charlotte Maigaard
Charlotte Maigaard
04:20 18 Apr 17
Tak for god og reel service til konkurrencedygtige priser! Kommer helt sikkert igen næste gang min bil fejler noget! 🙂
Frederik Rathje
Frederik Rathje
21:47 25 Jan 17
Fantastisk service og vejledning.Man føler virkelig at de gør alt for at hjælpe og sætte sig ind i kundens behov og ønsker. Jeg vil helt klart anbefale dem til venner og bekendte 🙂