Garanti fra DBFU

I et moderne forbrugersamfund er tillid og tryghed de væsentligste forudsætninger, når man handler brugt bil. Dette at købe eller sælge bil er – efter en økonomisk målestok – ofte den næststørste begivenhed, kun overgået af køb af fast ejendom. Det er derfor ikke uvæsentligt, at De vælger Deres brugtbilforhandler med omtanke.

DBFU – brugtbilforhandlernes brancheforening

Dansk BilForhandler Union, i daglig tale kaldet DBFU, er den eneste organisation, der organiserer brugtbilforhandlere.DBFU blev stiftet i 1996 som en reaktion på den noget negative omtale af brugtbilbranchen.Man ville med dette initiativ inddrage brugtbilforhandlerne, som medlemmer af en brancheorganisation, hvis formål bl.a. er at sikre, at forbrugerne handler med en virksomhed, der etisk og moralsk ikke afviger fra god forretningsskik.

Din bilkøbssikkerhed

Et medlemskab af DBFU sikrer, at medlemmerne er a’jour med alle lovmæssige brancheændringer, ligesom DBFU er høringsberettigede på en række relevante områder med relation til bilbranchen – et forhold, der har betydning for Dem, når De handler bil.

Der er derfor inden optagelsen af medlemmerne lagt megen energi i en helhedsvurdering, og vi kan derfor trygt anbefale Dem at handle med vore medlemmer.

Service og garanti

Vi satser samtidig meget på service og garanti, således at De – også i tiden efter at have købt Deres “nye” brugte bil – er dækket rimeligt ind, hvis uheldet skulle være ude.

Det er os meget magtpåliggende at pointere, at eventuelle genvordigheder De måtte opleve, uden omkostninger for Dem, kan rapporteres til DBFU’s Sekretariat, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe og vejlede Dem.

Se mere info på www.dbfu.dk

HT-Biler omsætter hvert år ca. 400 biler. Vi er medlem af DBFU. Det er din sikkerhed for en ordentlig handel og efterfølgende garanti på din bil.

Det siger vores kunder

Hos HT-Biler får du lokal og god service

Der er mange fordele ved at købe en ny bil. Vi ved, at det kan være en lang proces at træffe beslutningen om at skifte ens bil ud. Det begynder nok, når man kan konstatere, at der går mindre og mindre tid mellem besøgene på værksted. Når man begynder at mærke, at der er behov for flere omfattende reparationer, så er man nødt til at overveje, om det kan betale sig. Vi ved, at din nuværende bil måske har stor følelsesmæssig betydning for dig. Hvis du plejede at tage på bilferie om sommeren, så kan du sikkert huske tilbage på de dejlige stunder, som du og din familie har haft på jeres køreture. Det siger sig selv, at det kan være svært at se i øjnene, at dytten ikke kan klare mere. Hos HT-Biler kan du finde din næste drømmebil og vi yder garanti på bil.

 

Når du køber en brugt bil hos os, er du garanteret ordentlige forhold og god forretningsskik. Vi er medlem af Dansk Bil Forhandler Union (DBFU), som sørger for, at deres medlemmer efterlever en række strikse krav. Det er noget, der kommer dig til gode, for det betyder, at du hos os kan forvente, at vi er en virksomhed, der holder sig opdateret i forbindelse med de lovmæssige brancheændringer, der i de senere år har fundet sted. Hvis du imod forventning oplever usædvanlige fejl eller mangler ved bilen, så kan vi altid henvende os til DBFU på dine vegne, så du kan bruge din garanti på bil. Det kommer naturligvis ikke til at koste dig noget.

Den garanti på bil, vi yder i henhold til DBFUs bestemmelser, har selvfølgelig nogle betingelser. Det er fx vigtigt at huske på, at garantien bliver vurderet i forhold til tilsvarende køretøjers alder og stand. Det betyder, at du som køber accepterer, at der er vis slitage på bilen. Det begrænser naturligvis omfanget af den dækning, som du kan forvente. Hvis du på den anden side køber en bil med resterende fabriksgaranti, gælder denne sideløbende med den garanti på bil, som DBFU yder. Vi er altid behjælpelige og vejleder vores kunder, hvis de oplever nogle uventede genvordigheder. Vi tager altid hånd om dem og sørger for, at deres interesser bliver varetaget bedst muligt.

Tilfredse kunder er vores levebrød. Derfor er det utrolig vigtigt for os, at vores kunder føler, at vi behandler dem godt. Hos os kan man altid forvente en fremragende kundeservice. Vi omsætter ca. 400 biler om året. Det betyder, at vi har mange tidligere kunder, som er glade for at have handlet hos os. Hos HT-Biler arbejder vi målrettet på at forbedre vores serviceydelser. På vores servicecenter i Frederiksværk kan du fx forvente, at din bil bliver serviceret efter bilfabrikantens forskrifter. Vores veluddannede mekaniker er meget professionelle og imødekommende. Det er grunden til, at de kunder, der køber deres brugte biler hos os, også vælger at servicere deres biler på vores moderne værksted. Det siger noget, om den tillid, der kendetegner det forhold, vi har til vores trofaste.