Bygning med historie
Da HT-biler i sommeren 2014 overtog lokalerne på adressen Undalsvej 4 overtog virksomheden samtidig en bygning med historie i det lille industrikvarter i Kregme.
Bygningen der nu huser autoværksted var tidligere en del af Pharma Vinci som i årene fra 1982 til 2012 Fremstillede farmaceutiske råvarer, producerede medicinske og dentale instrumenter samt udstyr hertil. Inden da havde bygningen været brugt som depot for bryggeriet Carlsberg. Bent Krogsgaard var indehaver af depotet, der lå nærmest side om side med tilsvarende depoter fra bl.a. Faxe og Wiibroe.

Gamle dage
På blot 14 år er virksomheden HT-biler vokset gevaldigt – fra at være en lille ’side-geschæft’ til at være en forretning med 6 ansatte, værksted og salgsafdeling. Således arbejdede Henning Thybring i 1998 som klargøringsmand hos Ford i Birkerød. Det var her de første ideer formede sig til det der skulle blive HT-Biler.
I 2005 gik Henning Thybring ’all-in’ på etableringen af HT-Biler. Han startede helt fra bunden. En mobiltelefon og et taletidskort som noget nær de eneste redskaber, gik Henning Thybring i gang med at indkøbe brugte biler og sælge videre til bilforhandlere i såvel ind som udland. Der var meget begrænset salg til private.
Det blev der lavet om på i 2008. HT-Biler flyttede fra privatadressen i Melby til lokaler på Åsebro i Frederiksværk. Forretningen på Åsebro 50 gav nye muligheder og det blev startskuddet til detailhandel til private og erhvervskunder. Varebiler blev da også en del af HT-Bilers sortiment. I sommeren 2010 flyttede HT-biler på ny lokation. Denne gang til Vinderød Skov 9 ligeledes i Frederiksværk. Denne adresse blev HT-Bilers lokation indtil muligheden for lokalerne på Undalsvej bød sig.

Lokalt forankret
Stifter af HT-Biler Henning Thybring er lokal med stort L. Født og opvokset i Frederiksværk og boede i ungdomsårene på Kæruldvej.
Da de første spæde trin til HT-biler blev taget var det fra carporten på Albrecht Jensensvej i Melby, senere blev Stolpekærsvej basen for den voksende virksomhed, inden Åsebro, Vinderød Skov og nu Undalsvej blev virksomhedens hjemmebane.
Privat bor 50-årige Henning Thybring i Melby-Enghave, er gift med Lotte og har fire børn. Som lokalt forankret er det nærmest en selvfølge, at HT-biler støtter op omkring flere lokale foreninger med fine sponsorater.
Bl.a. moto-cross klubben I Melby, hvor sønnen Nicolaj kørte med gashåndtaget I bund som micro cross-kører. Også Ølsted IF’s håndboldafdeling, Frederiksværk Svømmeklub og Frederiksværk Motionscykelklub har nydt godt af støtte fra HT-Biler gennem årene.

Rasmus medejer i 2016
Den 1. november 2012 blev skelsættende for Henning Thybring og HT-Biler. Det var dagen hvor Rasmus Christensen blev ansat hos HT-Biler. Rasmus Christensen kom fra Bilhuset Frederiksværk v/Carsten Kroman, hvor han tidligere blev uddannet mekaniker og gennem sin ansættelse ofte hjalp til i salgsafdelingen.
Rasmus er bosiddende i Hillerød med hans kæreste Louise, der arbejder som stylist bl.a hos TV2 hvor hun i øjeblikket med som stylist ved Vild med dans. Rasmus bruger sin fritid på motocross/enduro og bruger også en del tid sammen med gutterne i Round
tabel, der også har været med til at give et godt netværk til vores forretning. Med ansættelsen af Rasmus Christensen blev der sat et markant boost på salg til private kunder, ligesom værkstedsdelen i virksomheden fik et markant løft.
I 2016 blev Rasmus Christensen medejer af HT-Biler, således at Henning Thybring og Rasmus Christensen i dag er to mand til at løfte opgaven i dagligdagen. Ligesom Henning er Rasmus Christensen født og opvokset i Frederiksværk.

HT-Biler i dag

Da partnerskabet mellem Henning og Rasmus blev indgået i 2016 blev det i samme moment startskuddet til nye tider i HT-Biler. Det lå ligesom i kortene, at der skulle ske noget nyt – ændringer i virksomhedens strategi.
HT-Biler startede som udelukkende brugtvogns-forhandler, den tid er forbi. Der er en helt ny kaliber af biler i udstillingsvinduet og det er et anderledes kundeklientel som forretningen henvender sig til. Størstedelen af bilerne i butiksudstillingen er nye eller nyere biler og baglandet af biler er vokset betydeligt indenfor de sidste år. Der bliver håndteret finansiering og forsikring af den nye bil, der er også mulighed for service og reperationsaftaler, så kunderne kender omkostningen ved at have bilen. I sommeren 2010 flyttede HT-biler på ny lokation. Denne gang til Vinderød Skov 9 ligeledes i Frederiksværk. Denne adresse blev HT-Bilers lokation frem til lokalerne på Undalsvej i Kregme blev købt i 2014, Bygning og udenoms arealer fik den helt store hovedrenovering af lokale håndværker. Det var fantastisk at komme i egne lokaler.
Teknicar værksted HT-Biler er en del af Teknicar’s landsdækkende værksteder. Disse er alle nøje udvalgte og har fokus på
godt håndværk og højt teknisk niveau for at kunne servicere og reparere alle bilmærker. Som Teknicar værksted er HT-Bilers ansatte løbende på kurser samt efteruddannelse. De er derfor altid up-to-date med den seneste teknologi og værktøj til de nyeste bilmærker- og modeller.