BILERNE ER LADT OP OG KLAR TIL PRØVETUR

PRØV DE NYE ØKONOMISKE
KIA PLUGIN HYBRID BILER

KIG FORBI OG PRØV BILERNE - DE STÅR KLAR OG OPLADT

KIA PLUGIN HYBRID SERIEN

Overvejer du at købe bil i 2020 er det svært at overse Plugin Hybrid bilerne. Her får du det bedste fra de traditionelle effektive brændstofsmotorer og de moderne elbiler.

El-batterierne er nu så effektive at du kan køre 50-60 km. på en opladning. Bor du f.eks. i Frederiksværk og arbejder i Hillerød, kan du køre frem og tilbage på ren el. Har du mulighed for at tanke strøm på arbejdspladsen bliver regnestykket endnu bedre.

Ud over at være økonomiske, giver Kias nye Plugin Hybrid serie dig VIRKELIG meget bil for pengene. Der er god komfort og afhængigt af model, får du masser af luksus udstyr som bl.a. fartpilot, klimaanlæg, automatisk start/stop, ratgearskifte, automatgear og meget mere.

Klik ind på modellerne og se hvor meget bil du får for pengene. Vi har alle vores KIA plugin hybrid biler ladt op, så kig forbi eller ring og bestil en prøvetur.

Book en prøvetur

Vi har bilen klar til gennemgang og prøvetur når det passer dig.

  Hvornår ønsker du at prøvekøre bilen?

  Din information

  KONTAKTINFORMATION

  Undalsvej 4,
  3300 Frederiksværk

  +45 38 418 418

  Kia Niro PHEV

  Op til 60 km. på en opladning

  Har du 20-30 km. på arbejde kan du køre til og fra på arbejde.

  Hybrid motor

  Du får det bedste fra 2 verdener – effektiv benzinmotor og batteri med god rækkevidde.

  Masser af lækkert ekstraudstyr

  Masser lækkert ekstraudstyr, som org. alufælge.

  Dashboard kontrolpanel

  Moderne dashboard, der viser rækkevidde, kørestil og andre funktioner som Apple Car Play.

  Lader mens du kører

  Når du bremser lades batteriet op, hvilket giver længere rækkevidde.

  Søg efter nærmeste ladestation

  Via dashboardet kan du søge efter nærmeste ladestation

  Adaptiv fartpilot

  Radarsensor sikrer dig problemfri kørsel ved at holde farten og tilpasse sig trafikken.

  Parkeringssensor og bakkamera

  Fuld LED forlygter

  El-klapbare sidespejle

  [vehicles_tabs design=”simple” woodmart_css_id=”5f8457999b573″ title=”NYHEDER” color=”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″][vehicles_tab post_type=”ids” items_per_page=”6″ title=”KIA Plugin Hybrid” columns=”3″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_vehicles=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no” include=”4413, 4406, 4363, 4286″][/vehicles_tabs]
  Dorthe købte en Plugin Hybrid i 2019

  Kundeudtalelse

  For halvandet år siden anskaffede vi os en hybrid bil.

  Vi ville egentlig gerne have en elbil. Vi ville gerne gøre noget godt for miljøet,og selv om en elbil også har sine udfordringer ifb forurening, følte vi stadig at det var et skridt I retning mod en grønnere bevidsthed.Tankerne og overvejelserne var mange; vil vi kunne komme nemt til at lade? Hvad hvis vi skal køre langt? Og hvilken bil skal det overhovedet være?

  I det daglige, med 20 km på arbejde, var rækkevidde ikke en bekymring. Men vores familie bor langt væk. Hvis rækkevidden skulle nå til hele turen, skulle vi op I en ret dyr bil,eller lade undervejs. Og  vi ville skulle bede om strøm fra venner og familie når vi var på besøg hos dem. El bilerne I vores pris leje led desuden under forholdsvis lille bagagerum.

  Alle disse udfordringer er ting vi er sikre på vi blive løst hos elbiler inden for de nærmeste år,men nu og her, følte vi at en plug in hybrid var en bedre løsning.

  I vores prisklasse fandtes biler med bagagerum med plads til ungernes cykel, batteri stort nok til ikke at blive tømt på den daglige pendling,og en benzin motor der kunne tage scenen på længere ture.

  Jeg behøver ikke at tænke over benzin priser, og at jeg lige skal ind og tanke før job. For tankning er noget der sker 3-4 gange om året,afhængig af hvor mange længere ture vi tager os. I det daglige bruges stort set ingen benzin – andet end når jeg glemmer at lade.

  Hjemme lader vi via et udendørs stik I huset. På arbejde har vi lade standere,hvor vi også kan lade til en lav pris.på ture har jeg lige skulle vænne mig til hvordan jeg finder en lader det passer. Nu har jeg et kabel der ligger herhjemme og passer til vores uden dørs stik,og så et kabel der passer til de fleste ladere,og som altid ligger I bilen.

  Plug hybrider er generelt biler med masser af udstyr som basis udstyr, og så er jeg vild med automatgear, og for mig er den stille motor også en stor luksus.

  Dorthe D., Frederiksværk

  hybrid-features-grid-02
  hybrid-features-grid-01
  LANG RÆKKEVIDDE OG MASSER AF UDSTYR

  KIA PLUGIN HYBRID SERIEN

  Vi tager hånd om dig og din bil

  Team HT-Biler

  HT-Biler bilsalg og serviceværksted centralt i Frederiksværk. Den seriøse brugtvognsforretning. HT-Biler er beliggende centralt i Frederiksværk med gode tilkørselsforhold. I november 2014, åbnede vi op for nyt stort værksted og bilsalg på Undalsvej 4 i Frederiksværk.

  Henning Thybring, Indkøb & økonomi

  Rasmus Christensen, Salg & værksted

  Oscar, Arbejdsdreng

  Stig, klargøring

  Jacob Danekilde, Værkfører

  Køb lokalt - bliv serviceret lokalt

  Hos HT-Biler får du lokal og god service