Stort udvalg af scootere

Hos HT-Biler har vi et stort udvalg af 2- 3- og 4-hjulet scootere.
Vi har både benzin- og el-scootere, og for os er det vigtigt, at du får den helt rigtige scooter til dine behov.
Derfor er du meget velkommen til at komme forbi butikken i Frederiksværk for at få vejledning og prøvetur på en scooter.

SCOOTERE

Vi har et stort udvalg af 2-hjulet scootere – både til benzin og el. Vi har scootere i retro stil og scootere i lækkert sporty design og alt der i mellem. Udover at sælge scootere hjælper vi dig også med service af din scooter.

EASYGO SCOOTER

Har du brug en 3- eller 4-hjulet el-scooter til nemmere at kommer rundt, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige model til dig. Og vi hjælper dig naturligvis også med at lave service på din el-scooter.

CITY SCOOTERE

Har du brug for en cargo- eller kabine-scooter, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har to cargo-modeller med lad eller boks og en lukket kabine-scooter. Alle tre kører på el og har en rækkevidde fra 50-125 km.

Vi tager hånd om dig og din bil

Team HT-Biler

HT-Biler bilsalg og serviceværksted centralt i Frederiksværk. Den seriøse brugtvognsforretning. HT-Biler er beliggende centralt i Frederiksværk med gode tilkørselsforhold. I november 2014, åbnede vi op for nyt stort værksted og bilsalg på Undalsvej 4 i Frederiksværk.

Henning Thybring, Indkøb & økonomi

Rasmus Christensen, Salg & værksted

Oscar, Arbejdsdreng

Stig, klargøring

Jacob Danekilde, Værkfører

Hos HT-Biler får du lokal og god service