VI HAR DAG TIL DAG LEVERING.

Hos HT Biler ApS har vi en masse el scootere, og vi tager gerne din bil i bytte. Vi servicerer kun el scootere og almindelig scootere der er købt hos HT Biler ApS.

ALL AROUND THE CLOCK
HOT50 – DIN WING-MAN 24/7 Den nye HOT50 bryster sig af en ny stærk 4T-motor, der ikke står i vejen for bakker, modvind og pløre. Med HOT50’erens robuste konstruktion, får du en scooter og wing-man, der nærmest går gennem ild og vand med dig.

Pris: 15.995,-

SÅ KØRE DET
Peugeot Speedfight 4 30 4T EFI levers med 50cc, luftkølet 4-taktsmotor EFI E5 Starter: El- og kickstart Sædehøjde: 80 cm Størrelse på tank: 8L Bremser: for: Skive – bag: Tromle Lys: Kort/langt halogen

Pris: 24.995,-

GØR KLAR TIL AT KOMME I KREDSLØB
Hvornår har du sidst været i nærkontakt med en komet? Nu har du chancen for at møde en af scootermarkedets helt store kometer – og komme i kredsløb rundt i byen. Du vil føle dig som en stjerne, tør vi godt garantere. Den kører himmelsk og er en fryd for øjet med sit stilfulde og dynamiske design. Med kraftig forlygte samt LED-lys i fronten, er COMET svær at overse.

Pris: 14.995,-

KLASSISKE LINJER, MEN ALLIGEVEL HELT SIN EGEN
LIGERO er ordet for et cubansk tobaksblad, der sidder i toppen af tobaksplanten. For os er det samtidig et symbol på gamle traditioner, godt håndværk og easy going. Det er tre nøgleord, der kendetegner LIGERO. Her får du klassisk design, høj kvalitet og komfort. LIGERO’ens sadelmønster er inspireret af tobaksplantens bladmønster, og den tidløse sort/hvide lakering understreger retro-profilen. En yderst praktisk og charmerende scooter, der vækker begejstring og opsigt. Med andre ord; en ægte MOTOCR-scooter med masser af lækre detaljer.

Pris: 14.995,-

GØR KLAR TIL AT KOMME I KREDSLØB
Hvornår har du sidst været i nærkontakt med en komet? Nu har du chancen for at møde en af scootermarkedets helt store kometer – og komme i kredsløb rundt i byen. Du vil føle dig som en stjerne, på din Sports Production (SP) Comet. Om det er det digitale instrument,USB Laderen eller det frække design der vækker begejstringen hos dig ved vi ikke. Men den kører himmelsk og er en fryd for øjet med sit dynamiske design. Endnu en COMET som er svær at overse.

Pris: 15.495,-

EKSTRA COOL, MEN STADIG HOT, OG NU NAKED
Som enhver HOT50, er HOT NAKED konstrueret til at klare det meste. Med samme udstyr som HOT SP er udstyrslisten lang. Men du får mere ved at vælge en HOT NAKED, her får du udover SP’en udstyr, robust digital speedometer, cross styr og mobiltelefonholder så du kan holde styr på din verden mens du kører. HOT NAKED er selvtillid og attitude på to hjul – vores John Player Special tribute.

Pris: 16.995,-

STØRRE OPLEVELSE, HELE VEJEN
DR. Big er en full-size scooter, der går hele
vejen – stor, stærk og med masser af selvtillid. Den lyser ikke bare op i mørket, takket være de markante forlygter, men lyser i det hele taget op på sin vej. Klædt i matlakerede farver, løser den sin opgave uanset vind, vejr og terræn. Vælg mel-lem moderigtig mat-hvid eller mat-sort.

Pris: 17.995,-

EKSTRA COOL, MEN STADIG HOT
Som enhver HOT50, er HOT50 SP’eren konstrueret til at klare det meste. Du får dog ekstra glæde af SP’eren, hvis du samtidig tænder på tofarvet lakering, sidestøtteben og USB-strømudtag under sadlen. De røde detaljer på bremsekalibre, støddæmper og fælgsiderne løfter SP op i en liga, hvor selvtillid og attitude går hånd i hånd. Du får endvidere en bedre udstyret HOT50, der altid får dig sikkert ud og hjem.

Pris: 16.995,-

KØREGLÆDE
Motortype: 50cc, luftkølet 4-taktsmotor EFI E5 Starter: El- og kickstart Sædehøjde: 80 cm Størrelse på tank: 8L Bremser: for: Skive – bag: Tromle Lys: Kort/langt halogen

Pris: 18.995,-

KVIK TRANSPORT
Den perfekte scooter, både til kvik transport i byen og længere ture på landet.
De store 12-tommer hjul, den lave vægt og velbalancerede affjedring gør Kisbee både underholdende og behagelig at køre på.
Hjelmrummet kan indeholde en fullface hjelm, og krogen i fodrummet gør det nemt at have bæreposer eller tasker med på turen.

Pris: 18.495,-

DEN NYE KOMET I BYEN
Hvornår har du sidst været i nærkontakt med en komet? Nu har du chancen for at møde en af scootermarkedets helt store kometer – og komme i kredsløb rundt i byen. Du vil føle dig som en stjerne, på din Sports Production (SP) Comet. Om det er det digitale instrument,USB Laderen eller det frække design der vækker begejstringen hos dig ved vi ikke. Men den kører himmelsk og er en fryd for øjet med sit dynamiske design. Endnu en COMET som er svær at overse.

Pris: 15.495,-

SÅ KØRE DET
Peugeot Speedfight 4 45 4T EFI levers med 50cc, luftkølet 4-taktsmotor EFI E5 Starter: El- og kickstart Sædehøjde: 80 cm Størrelse på tank: 8L Bremser: for: Skive – bag: Tromle Lys: Kort/langt halogen

Pris: 24.995,-

HØJ KVALITET OG KØREGLÆDE
Kisbee 4T EFI er den perfekte scooter, både til kvik transport i byen og længere ture på landet. De store 12-tommer hjul, den lave vægt og velbalancerede affjedring gør Kisbee både underholdende og behagelig at køre på. Hjelmrummet kan indeholde en fullface hjelm, og krogen i fodrummet gør det nemt at have bæreposer eller tasker med på turen

Pris 17.995,-

Vi tager hånd om dig og din bil

Team HT-Biler

HT-Biler bilsalg og serviceværksted centralt i Frederiksværk. Den seriøse brugtvognsforretning. HT-Biler er beliggende centralt i Frederiksværk med gode tilkørselsforhold. I november 2014, åbnede vi op for nyt stort værksted og bilsalg på Undalsvej 4 i Frederiksværk.

Henning Thybring, Indkøb & økonomi

Rasmus Christensen, Salg & værksted

Oscar, Arbejdsdreng

Stig, klargøring

Jacob Danekilde, Værkfører

Hos HT-Biler får du lokal og god service